Här är mina åtaganden gentemot dig.

När du gör valet att arbeta med mig vad kan du förvänta dig?

  • Jag kommer alltid att ställa upp för dig och fokusera på just DIG.
  • Jag kommer att ställa öppna frågor för att få DIG att hitta dina egna svar.
  • Jag kommer att vara ärlig och öppen.
  • Jag kommer att behandla dig med värdighet och tålamod.
  • Jag har tystnadsplikt.

Arbeta tillsammans

Jag föredrar möten ansikte mot ansikte men det kan bli svårt om du bor på andra sidan världen eller till och med på andra sidan Sverige. Vi kommer att mötas ”virtuellt” om vi inte kan mötas ansikte mot ansikte.

Jag vill att du ska förbereda dig innan vi möts första gången. Jag kommer att skicka ett frågeformulär innan vårt första möte som du kommer att fylla i så att du kan fokusera på vilken fas i ditt liv du vill arbeta på under våra samtal. Jag behöver ha en överblick av ditt liv eftersom de flesta inte är så ”instabila” som de själva uppfattar. Det är vanligtvis en del av sitt liv som behöver en justering eller som behöver utvärderas. Jag hjälper dig att fastställa det.

Vi kan träffas ansikte mot ansikte (beroende på var du finns) eller så kan vi träffas via Skype, via Facebook Messenger, via FaceTime eller prata via telefon. Vi bestämmer den bästa tiden tillsammans. Min tidszon är Centraleuropeisk (UTC+01:00) – Stockholm.

Om vi inte träffas ansikte mot ansikte ber jag dig att du är på ett ställe där du inte kommer att distraheras av arbete, barn, husdjur, datorer, sociala medier osv. Jag ber om totalt fokus eftersom jag ger dig mitt.

Priser

Alternativ Pris
60 minuters session 800 kr
Paket (Alla fyra för användning inom sex månader efter köp). 4 sessioner, 45 minuter per session. 2500 kr
Månatligt Ansvarstagandepaket. Du kan ringa, smsa eller mejla mig när du behöver checka in. Detta alternativ är endast för klienter jag har träffat med som har satt igång med en målsättning. 1000 kr

Ni betalar direkt till Åsa Nilsson Life Coach AB, antingen via bankgiro eller SWISH. Min timlön är exklusiv moms. Jag har F-skatt.

Jag kan även skapa ett skräddarsytt paket för dig beroende på vad dina behov är. Vi kan talas vid om det tillsammans. Jag finns här för dig. Du kan kontakta mig genom att ringa mig, mejla, Facebook, LinkedIn eller genom att pinga mig här på min hemsida.

Kram.

Åsa