Jag är Åsa.

Folk i min omgivning uppfattar mig som en person de kan vända sig till för att få klarhet i olika livsfrågor. Under senare åren har jag funderat mer och mer på detta och kommit till insikt att jag skulle vilja ha detta som mitt yrke. Jag har en passion för att få människor att lyfta och se sig själva utifrån ett annat perspektiv.  Jag tror på att vi människor har många olika sidor. När vi omger oss med kreativa, positiva och proaktiva personer sker magi. Tillsammans lyfter vi varandra och vi blir ostoppbara!

Som din Life Coach kommer jag att ställa öppna frågor och lyssna för att få dig att se din livssituation utifrån en annan synvinkel.

Håll utkik efter mina veckobrev som innehåller tips på hur du kan förbättra ditt liv.
Missa inte detta, jag har alltid något spännande på gång som jag vill dela med mig av.
Jag hoppas att du kan lära dig något av mina erfarenheter och misstag som kan göra ditt liv mer meningsfullt. Häng på!

Ja tack!

Min historia

Jag insåg snabbt att verkligheten med att förverkliga min livslånga dröm om att flytta tillbaka till mitt hemland i Sverige som vuxen var ett beslut som faktiskt gjordes inte helt genomtänkt. Beslutet baserades på minnet av mig som ett 5-årigt barn som trodde att hon visste hur det skulle bli och kännas att flytta över Atlanten som en 43-årig person. Den 43-åringen som just hade skilt sig, gett upp sin framgångsrika fastighetskarriär, lämnat alla sina vänner och familj för att kunna flytta ”hem”.

Att vara så långt ifrån alla och allt bekant gav mig gott om tid för själv reflektion. Jag hade mycket tid att fundera på vem jag hade blivit. Gillade jag den personen? Blev jag den personen jag önskat bli?

Svaret var helt enkelt ”NEJ”.

Jag hade levt mitt liv i ekorrhjulet alldeles för länge. Mitt stressiga liv i USA måste få ett slut. Jag ville finna balans och harmoni i mitt liv och det trodde jag att jag skulle finna när jag flytta tillbaka till Sverige.

I Sverige hade jag tid och lugnet att analysera mig själv och kom fram till att det handlar inte om VAR jag är men VEM jag är och HUR jag väljer att leva mitt liv.

Jag anser mig själv vara en världsmedborgare på grund av mina erfarenheter:

Jag har flyttat flera gånger i mitt liv (2 gånger till och från Europa). Började med att flytta från Sverige till New York i 1973, New York till Ohio i 1983, Ohio till North Carolina i 2001, North Carolina tillbaka till Sverige i 2011.

Jag är uppvuxen i en internationell, tvåspråkig, mångkulturell familj (pappa var svensk och mamma är född i Finland)

Jag är en av 5 syskon och har en åldrande mamma kvar i livet

Jag har varit gift och skild i USA och har nu funnit mitt livskamrat i Sverige

Jag har jobbat i bank i över 11 år

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i över 10 år

Jag har arbetat inom administration i 3 år och Human Resources med coaching av 80 anställda i 2 år i Sverige

Jag har arbetat som ett skyddsombud inom arbetsmiljöfrågor och fackrepresentant i 3 år i Sverige

 

 

Mina specifika intresseområden är:

  • Åldrande föräldrar. Hur kan du vara till tjänst för att ge dem det bästa livet i sina äldre år?
  • Stora livsförändringar som äktenskap, skilsmässa, hantera död och sorg efter att en närstående gått bort (krishantering så att säga).
  • Vad händer med DIG när barnen lämnar huset? Hur kommer ditt förhållande att se ut med din partner (eller till och med ditt förhållande till dig själv om du inte är i ett förhållande)?
  • Jag är intresserad av att hålla en sund ekonomi för mig själv och har ställt ekonomiska mål tidigare och alltid uppnått dem varje gång jag ställt in mig tydligt. Jag kan hjälpa dig att tänka på ditt ekonomiska liv och se vad det är du väljer att göra och inte göra för att sätta upp dig själv för framgång. Kraften av målsättning och inställning är väldigt viktigt för mig.
  • Jag gillar att hålla mitt liv och saker organiserat så jag vet vad jag har och vad som måste kastas (både bokstavligt och bildligt). Låt mig hjälpa dig få dina tankar organiserade och se vad det är du kanske behöver ”kasta”.
  • Vad du kan göra för att förenkla ditt sinne och ditt liv. Stress är inget skämt, låt det inte stjäla ditt liv.

Ett djupt förhållande tar tid att bygga. En grund byggd på förtroende och förståelse. Om du behöver någon att gå igenom livet med, någon som du vill bolla idéer med och någon att gå till för att hitta en grund med så är jag Livscoachen för dig.

Tillsammans kan vi skapa magi för dig.